E-mail:protapirosvestes@gmail.com Οι Πυροσβέστες της Κεντρικής Μακεδονίας της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ στηρίζουν τον Ανεξάρτητο Συνδυασμό "Πρώτα Πυροσβέστες"

Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

Εκδίκαση Ποινικής υπόθεσης για το ταμειακό έλλειμα της Ένωσης Πυροσβεστών Κεντρικής Μακεδονίας.




Προς ενημέρωση όλων των Μελών-Συναδέλφων της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ. θα  εκδικαστεί στο Τριμελές  Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης στις 16 Μαίου 2017 η Ποινική Υπόθεση σχετικά με το Ταμειακό Έλλειμα της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Ως μάρτυρες θα καταθέσουν απο τον Συνδυασμό μας "Πρώτα Πυροσβέστες" οι Συνάδελφοι Αναστασιάδης Γρηγόριος και Τσέγκος Αλέξανδρος.

Η υπόθεση μας έχει αριθμό εξέτασης 18.

Καλούμε όλους τους Πυροσβέστες-Μέλη της Ένωσης μας να παρευρίσκονται στην αίθουσα του Δικαστηρίου ούτως ώστε να έχουν  Άμεση ενημέρωση και προσωπική κρίση της υπόθεσης χωρίς παραφιλολογίες με κυκλοφορίες ανυπόστατων φημών.

Θεωρούμε ότι η κίνηση του Προεδρείου να ΜΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ τα Μέλη μας με ανακοίνωση μέσω του Διαδυκτίου (όπως της άστικης αγωγής-12 Δεκεμβρίου) για την εκδίκαση μιας τόσο σημαντικής υπόθεσης να έγινε απο αμέλεια (πράγμα ανεπίτρεπτο) και ΟΧΙ απο δόλο λίγες μόνο ώρες πριν το Δικαστήριο.

Η διελεύκανση της Υπόθεσης είναι κοινός στόχος και ζητούμενο απο όλους μας γιατί υποβαθμίζεται η οικονομική λειτουργία και η αξιοπιστία της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κεντρικής Μακεδονίας.




                                                                          Με Τιμή

                                                 Η Συντονιστική ομάδα του Συνδυασμού

                                                        "ΠΡΩΤΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.