E-mail:protapirosvestes@gmail.com Οι Πυροσβέστες της Κεντρικής Μακεδονίας της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ στηρίζουν τον Ανεξάρτητο Συνδυασμό "Πρώτα Πυροσβέστες"

Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

Εξώδικο της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ. προς την Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ. και το Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος

Εξώδικο της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ. προς την Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ. και το Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος 



Η Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κεντρικής Μακεδονίας απέστειλε προς επίδοση εξώδικη πρόσκληση – δήλωση και διαμαρτυρία προς την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος και το Αρχηγείο Πυροσβεστικού Σώματος. 


Ο λόγος ?


Η επιχειρούμενη προσπάθεια αύξησης των εισφορών από την Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ , χωρίς τη νόμιμη διαδικασία κοινοποίησης σχετικής απόφασης στις Ενώσεις με παράκαμψη της τήρησης του καταστατικού της Ομοσπονδίας.


Περισσότερες λεπτομέρειες εντός του άρθρου που πρέπει να λάβουν γνώση όλοι οι Συνάδελφοι και ειδικά τα Διοικητικά Συμβούλια των Πρωτοβάθμιων Ενώσεων που θα δούνε και αυτοί τις ανάλογες μειώσεις στα έσοδα τους.




Δείτε πώς θα υπολογίσετε τη σύνταξη που θα πάρετε (πίνακες)

 Δείτε πώς θα υπολογίσετε τη σύνταξη που θα πάρετε (πίνακες)

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΑΤΟΥ


Σε «ρετιρέ» μετατρέπονται οι συνταξιούχοι με μεικτή κύρια σύνταξη πάνω από τα 1.000 ευρώ! Το όριο αυτό διαχωρίζει, πλέον, τους «πλούσιους» από τους «φτωχούς» συνταξιούχους μετά τις μνημονιακές περικοπές στα χρόνια της κρίσης (οι οποίες θα… διατηρηθούν) αλλά και με τα… νέα ποσοστά αναπλήρωσης που θα ισχύσουν για όλους όσους «βγουν» στη σύνταξη με το νέο Ασφαλιστικό, αφού «κλείσει» η διαπραγμάτευση.


Το νέο «τοπίο» αποκαλύπτει ο «χάρτης» των 811.185 συντάξεων γήρατος (σε σύνολο 1.228.741 συντάξεων κάθε είδους, όπως αναπηρίας, χηρείας) τις οποίες καταβάλλει σήμερα το ΙΚΑ, αλλά και τα ποσά των νέων συντάξεων τα οποία θα απονέμονται με βάση τα εναλλακτικά σενάρια των ποσοστών αναπλήρωσης που είναι στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης με τους Θεσμούς.