E-mail:protapirosvestes@gmail.com Οι Πυροσβέστες της Κεντρικής Μακεδονίας της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ στηρίζουν τον Ανεξάρτητο Συνδυασμό "Πρώτα Πυροσβέστες"

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

Τα θέματα προ Ημερησίας Διάταξης για το σημερινό Δ.Σ. της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ.(6 Σεπτεμβρίου 2016) του Συνδυασμού "Πρώτα Πυροσβέστες"




Ο Πρώτος στις προτιμήσεις Πυροσβεστών των τελευταίων εκλογών της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ. Ανεξάρτητος Συνδυασμός Πυροσβεστών της Κεντρικής Μακεδονίας "Πρώτα Πυροσβέστες" θα καταθέσει 4 Βασικά και Ουσιαστικά Θέματα προ Ημερησίας Διάταξης στο Τακτικό Διοικητικό Συμβούλιο της 6 Σεπτεμβρίου 2016 .

Θέματα που απευθύνονται σε όλους τους Συναδέλφους που θα πρέπει να τα διαβάσουν για να έχουν πλήρη άποψη των θέσεων του Συνδυασμού μας.




                  «Πρώτα Πυροσβέστες»

                  Ανεξάρτητος Συνδυασμός Πυροσβεστών Κεντρικής Μακεδονίας

                                  ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

                       Για το Τακτικό Δ.Σ. της 6 Σεπτεμβρίου 2016



      1.Ενέργειες της  Ένωσης (Ανακοίνωση-Αποστολή εγγράφων προς όλα τα αρμόδια Υπουργεία) σχετικά με την Διαταγή του Αρχηγείου Πολεμικής Αεροπορίας που συγκροτεί επιτροπή για την διαδικασία μετεγκατάστασης από την Θεσσαλονίκη στην Ελευσίνα Αττικής της Μοίρας των Πυροσβεστικών Αεροσκαφών Canadair.
(Μια καταστροφική μετακίνηση για την παρουσία των Πυροσβεστικών Αεροσκαφών στην Βόρεια Ελλάδα με ότι αυτό και αν συνεπάγεται)

2.   Λήψη απόφασης για την οικονομική κάλυψη (συγκεκριμένο ποσόν) της διαμονής-διανυκτέρευσης σε ξενοδοχείο (εφόσον δεν καλύπτεται από την Υπηρεσία μας ή άλλους φορείς)  από την Ένωσης μας και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ μόνο για τα Μέλη μας που μετακινούνται για συμβάν εκτός περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

3.      Ενέργειες για την κάλυψη των οδοιπορικών προς τα Μέλη της Ένωσης που διατίθενται να πάρουν μέρος στην Ένστολη Διαμαρτυρία της Δ.Ε.Θ.(κάλυψη του ποσοστού σε Νομούς όπου μετακινούνται οι Συνάδελφοι με λεωφορεία της Αστυνομίας και κάλυψη των εξόδων Λεωφορείου σε Νομούς όπου οι συμμέτοχή των Συναδέλφων ξεπερνάει τα 35 άτομα)

      4.    Επίσημη απάντηση των Υπευθύνων του Προεδρείου της Ένωσης για την συνεχόμενη και πλέον εσκεμμένη ΜΗ ενημέρωση των Μελών του Δ.Σ.  του Συνδυασμού «Πρώτα Πυροσβέστες» με email για την πραγματοποίηση των Τακτικών η Έκτακτων Διοικητικών Συμβουλίων καθώς και των Θεμάτων του , τακτική που γυρίζει το Συνδικαλιστικό κίνημα αρκετά χρόνια πίσω.



                                                            
                                                              Για το Δ.Σ.

                             
                                Ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Πρώτα Πυροσβέστες»

                                                          Γιάννης Ιωαννίδης




Τα μέλη

 Γρηγόρης Αναστασιάδης

Αλέξανδρος Τσέγκος

Βασίλης Μπατάλας




         Η Συντονιστική ομάδα Πυροσβεστών του Συνδυασμού 
                             “Πρώτα Πυροσβέστες”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.