E-mail:protapirosvestes@gmail.com Οι Πυροσβέστες της Κεντρικής Μακεδονίας της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ στηρίζουν τον Ανεξάρτητο Συνδυασμό ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ "Πρώτα Πυροσβέστες"

Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Θεσσαλονίκη - Έκτακτα μέτρα λόγω της κακοκαιρίας.

Θεσσαλονίκη - Έκτακτα μέτρα λόγω της κακοκαιρίας 

Επιπλέον κλειστούς θερμαινόμενους χώρους στα όρια του Δήμου Θεσσαλονίκης, οι οποίοι θα είναι διαθέσιμοι από σήμερα, 29 Δεκεμβρίου 2014 μέχρι και τη Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015, "επιστρατεύει" ο κεντρικός δήμος, στο πλαίσιο της λήψης έκτακτων μέτρων για την προστασία των ευπαθών ομάδων και κυρίως των αστέγων.

Η Χριστουγεννιάτικη παιδική εκδήλωση της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ. στον Αστερόκοσμο και το εργοστάσιο σοκολάτας στην Θεσσαλονίκη.





 


Με μεγάλη συμμετοχή και ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για τα παιδιά των Συναδέλφων Πυροσβεστών στον Αστερόκοσμο και στο εργοστάσιο Σοκολάτας στον χώρο της Διεθνής Έκθεσης Θεσσαλονίκης.
 Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε και ο Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Αρχιπύραρχος Αθανασόπουλος Χρύσανθος.

Ανακοίνωση-Ευχές της Ανεξάρτητης Παράταξης Πυροσβεστών "ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ"

                         Ανακοίνωση των Πυροσβεστών της Παράταξης «Όλοι Μαζί»


                                                          «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ»
                               (ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΤΗΝ Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.)




Συναδέλφισσες και συνάδελφοι 





Η παράταξη 'ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ' της ΠΟΕΥΠΣ  μια παράταξη με ζωή μόλις έξι (6) μηνών, δια των εκπροσώπων της στην ΠΟΕΥΠΣ (Δαδούδης Κώστας, Ανασταασιάδης Γρηγόρης, Παπαδόπουλος Γεώργιος, Τσιλίκας Ιωάννης) σας εύχεται ολόψυχα ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ, ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2015.

Οι Ευχές του Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Αρχιπύραρχου Κου Αθανασόπουλου Χρύσανθου.




























Αγαπητοί Συνάδελφοι,




Εν όψει των εορτών της Πρωτοχρονιάς και του ερχομού του Νέου Έτους επιθυμώ να απευθυνθώ σε όλο το προσωπικό των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και να ευχηθώ ολόψυχα Υγεία, Χαρά, Ειρήνη και κάθε ατομική και οικογενειακή Ευτυχία.