E-mail:protapirosvestes@gmail.com Οι Πυροσβέστες της Κεντρικής Μακεδονίας της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ στηρίζουν τον Ανεξάρτητο Συνδυασμό "Πρώτα Πυροσβέστες"

Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Το Πυροσβεστικό Σώμα θρηνεί....Καλό Ταξίδι Ματθαίε...Αθάνατος.

 
 
Το Πυροσβεστικό Σώμα για μια ακόμη φορά πενθεί.
 
 
mantzios matthaios 380 el GR
 
Στις 12-9-2014 κατά την διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς στο παλαιό Φάληρο ένας ακόμη συνάδελφός μας ο Αρχιπυροσβέστης Ματθαίος Μάντζιος, με απαράμιλλο ζήλο και αυτοθυσία που επέδειξε προκειμένου να σώσει έναν συνάνθρωπό μας, έχασε την ζωή του κατά την εκτέλεση του καθήκοντος. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους οικείους του. Ας ευχηθούμε όλοι μας να είναι ο τελευταίος ‘¨Ήρωας’’  Πυροσβέστης στον μακρύ κατάλογο του Πυροσβεστικού Σώματος  που χάθηκε στον βωμό του καθήκοντος.
 
 
 ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ…
 
 Αρχιπυροσβέστης Ματθαίος Μάντζιος.
 
 Γεννήθηκε το 1981, κατατάχθηκε στο Πυροσβεστικό Σώμα το 2007, ενώ το 2009 αποφοίτησε από την Πυροσβεστική Ακαδημία με το βαθμό του Αρχιπυροσβέστη.
Ήταν άγαμος και το τελευταίο διάστημα υπηρετούσε στον 5ο Πυροσβεστικό Σταθμό Αθηνών.

Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου του Αρχηγείου Πυροσβεστικού Σώματος: Θάνατος πυροσβεστικού υπαλλήλου και μίας γυναίκας, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς.

Κόλαση φωτιάς στο Παλαιό Φάληρο - Δύο νεκροί
 
Το δελτίου τύπου αναφέρει:
 
 

"Η Υπηρεσία μας ειδοποιήθηκε στις Ω/21:02 χθες, για κατάσβεση πυρκαγιάς, σε ισόγειο κατάστημα υδραυλικών επί της οδού Ιπποκράτους 4 στο Παλαιό Φάληρο Αττικής.Άμεσα επενέβησαν 40 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με 13 οχήματα.

Κατά την προσπάθεια απεγκλωβισμού μιας γυναίκας, από το δεύτερο όροφο του κτιρίου, έχασαν τη ζωή τους ο Αρχιπυροσβέστης Μ.Μ. 33 ετών καθώς και η προαναφερθείσα. Επίσης απεγκλωβίστηκε με αναπνευστικά προβλήματα η Τ.Α. και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Σωτηρία.
Η πυρκαγιά έχει τεθεί υπό μερικό έλεγχο.

Για τις συνθήκες και τα αίτια που προκάλεσαν το θάνατο του πυροσβεστικού υπαλλήλου θα διενεργηθεί Ε.Δ.Ε. , καθώς και προανάκριση για τα αίτια της πυρκαγιάς. "