E-mail:protapirosvestes@gmail.com Οι Πυροσβέστες της Κεντρικής Μακεδονίας της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ στηρίζουν τον Ανεξάρτητο Συνδυασμό "Πρώτα Πυροσβέστες"

Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Ανακοίνωση της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ. για την μετακίνηση των Συναδέρφων της Κεντρικής Μακεδονίας στην Ένστολη διαμαρτυρία της Δ.Ε.Θ.


 



 
 
 
 
 
Αρ. Πρωτ.    
ΠΡΟΣ:  
·         Μέλη Δ.Σ.
·         Νομικό Σύμβουλο Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:
·         Όλα τα μέλη της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ. και όλες τις Π.Υ. και Π.Κ.  της Κεντρικής Μακεδονίας     






                                                                                                 Θεσσαλονίκη 4 Σεπτεμβρίου 2014


                                                            ANAKOINΩΣΗ



 Η Ένωση Πυροσβεστικών Υπαλλήλων Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας καλεί όλους τους Πυροσβέστες της Κεντρικής Μακεδονίας να πάρουν μέρος μαζικά και να  συμμετάσχουν στην πραγματοποίηση της Ένστολης πανελλαδικής συγκέντρωσης διαμαρτυρίας στις 5 Σεπτεμβρίου 2014 ημέρα Παρασκευή και ώρα 18:00΄στο Λευκό Πύργο στέλνοντας μηνύματα από όλη την Ελλάδα στο Πρωθυπουργό της Χώρας, ενόψει των εξαγγελιών του στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Συνάντηση του Δ.Σ.της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ. για τα μέτρα ασφαλείας ενόψει της Διεθνής Έκθεσης Θεσσαλονίκης




Κρήτης 46-Τ.Κ. 54008- Τηλ/Φαξ 2310-869351 

Ε-mail : eypskm@yahoo.gr  

Ιστοσελίδα : www.eypspkm.gr
            
                                                                                                   Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

                                                     Δελτίο Τύπου


Πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου διαδοχικές συναντήσεις του Δ.Σ. της Ένωσης Πυροσβεστών Κεντρικής Μακεδονίας για τα μέτρα ασφαλείας των Πυροσβεστικών Υπαλλήλων ενόψει της Διεθνής Έκθεσης Θεσσαλονίκης 2014 με:

Ατύχημα με Πυροσβεστικό όχημα στο Άγιο Όρος,δύο πυροσβέστες και δύο μοναχοί τραυματίες.


                                                          (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΊΟΥ)

Δύο πυροσβέστες και δύο μοναχοί τραυματίστηκαν το πρωί της Πέμπτης στο Αγιο Όρος, όταν τα οχήματα στα οποία επέβαιναν έπεσαν -διαδοχικά- σε γκρεμό, λόγω ολισθηρότητας του οδοστρώματος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι πυροσβέστες εκτελούσαν περιπολία στην περιοχή, κοντά στην Μονή Χιλανδαρίου, ωστόσο το πυροσβεστικό όχημα γλίστρησε στη λάσπη, που είχε δημιουργηθεί μετά από βροχή, με αποτέλεσμα να πέσει σε μικρό γκρεμό.

Ο ένας από τους πυροσβέστες κατάφερε να βγει από το όχημα, ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη προσπάθειες απεγκλωβισμού του δεύτερου.

Στο μεσοδιάστημα, οι μοναχοί που ενημερώθηκαν για το τροχαίο έσπευσαν να βοηθήσουν. Όμως και το δικό τους όχημα βρέθηκε στο γκρεμό λόγω λάσπης. Οι δύο μοναχοί τραυματίστηκαν, με τον έναν εκ των δύο να είναι πιο σοβαρά.
 
Περισσότερα σε λίγο.........