E-mail:protapirosvestes@gmail.com Οι Πυροσβέστες της Κεντρικής Μακεδονίας της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ στηρίζουν τον Ανεξάρτητο Συνδυασμό "Πρώτα Πυροσβέστες"

Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΑΓΩΝΑ ΕΝΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 05/09/2014!






Αθήνα, 28 Αυγούστου 2014

Αρ. Πρωτ.: 201/1/33α


    Συναδέλφισσα - Συνάδελφε,

Πιστοί στον όρκο που δώσαμε, να σε εκπροσωπούμε με αξιοπρέπεια και αποτελεσματικά, απευθυνόμαστε ξανά προσωπικά στην καθεμιά και στον καθ' ένα από σας, συνεχίζοντας τον τιτάνιο αγώνα μας ενάντια στα Μνημόνια και στην τρόικα.

"Υπό εξέταση συνδικαλιστικοί νόμοι"

 
 
 

Σε μία λεπτή γραμμή καλείται να ισορροπήσει η ηγεσία του υπουργείου Εργασίας τους επόμενους μήνες. Τα ζητήματα που καλείται να διαχειριστεί ενόψει Παρισιού αλλά και του ελέγχου που θα ακολουθήσει είναι σημαντικά και μπορεί να προκαλέσουν εντάσεις τόσο στην πολιτική σκηνή της χώρας όσο και στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα. Σε ό,τι αφορά τα εργασιακά ζητήματα, οι εκπρόσωποι των δανειστών θέτουν υπό επανεξέταση το σύνολο της συνδικαλιστικής νομοθεσίας στην Ελλάδα.

Σκάνδαλο ΤΕΑΠΑΣΑ: " Ο εξουσιοδοτούμενος υπάλληλος δεν κατέθετε τα χρήματα αμέσως στο λογαριασμό του δικαιούχου, αλλά τα κρατούσε ανά χείρας ακόμη και πάνω από μήνα "

Σκάνδαλο ΤΕΑΠΑΣΑ: " Ο εξουσιοδοτούμενος υπάλληλος δεν κατέθετε τα χρήματα αμέσως στο λογαριασμό του δικαιούχου, αλλά τα κρατούσε ανά χείρας ακόμη και πάνω από μήνα "



Συνεχίζουμε σήμερα την περιήγηση στο θαυμαστό κόσμο του ΤΕΑΠΑΣΑ και σε όλα όσα περιγράφονται στο πολυσέλιδο πόρισμα των ελεγκτών της διεύθυνσης επιθεώρησης του υπουργείου εργασίας που συντάχθηκε μετά από ενδελεχή εξέταση των αρχείων του ΤΕΑΠΑΣΑ και υποβλήθηκε στις 22 Μαρτίου του 2012 στην εισαγγελία πρωτοδικών Αθηνών.