E-mail:protapirosvestes@gmail.com Οι Πυροσβέστες της Κεντρικής Μακεδονίας της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ στηρίζουν τον Ανεξάρτητο Συνδυασμό ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ "Πρώτα Πυροσβέστες"

Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

(ΕΚΤΑΚΤΟ) Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κεντρικής Μακεδονίας: Αίτημα για χορήγηση οικονομικών στοιχείων της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.



Θεσσαλονίκη 07/08/2014

 
 
 
 
 
Αρ. Πρωτ.  138
ΠΡΟΣ:  
  • Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:
  • Όλα τα  Πρωτοβάθμια Σωματεία
  • Όλα τα μέλη της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ. και όλες τις Π.Υ. και Π.Κ.  της Κεντρικής Μακεδονίας   
  • Μέλη Δ.Σ. της ΠΟΕΥΠΣ
  • Νομικό Σύμβουλο Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ.

 

 

     ΘΕΜΑ:  <<Χορήγηση οικονομικών στοιχείων της ΠΟΕΥΠΣ>>


 

 Σας γνωρίζουμε ότι με την 04/08/2014  απόφαση του Δ.Σ. της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ αποφασίσθηκε να ζητηθούν από την Ομοσπονδία, έχοντας έννομο συμφέρον ως μέλος της και να της παραδοθούν φωτοαντίγραφα  τα οικονομικά στοιχεία  εσόδων και εξόδων των τελευταίων πέντε (5) ετών του ταμείο της Ομοσπονδίας και συγκεκριμένα φωτοτυπίες από το βιβλίο ταμείου  εσόδων και εξόδων καθώς και φωτοτυπίες από το βιβλίο με τα πορίσματα της εξελεγκτικής επιτροπής .

Στην περίπτωση κατά την οποία δεν παραδοθούν το αργότερο εντός πέντε (5) ημερών τα ανωτέρω το ΔΣ θα αποφασίσει την αποστολή εξωδίκου προσκλήσεως και αν δεν υπάρξει ικανοποίηση του αιτήματος εντός δέκα (10) ημερών ,την άσκηση ασφαλιστικών μέτρων, αγωγής ,αίτησης ή οιουδήποτε άλλου ένδικου μέσου και δίνει από τούδε χωρίς να απαιτείται άλλη απόφαση ή ενέργεια την εντολή και εξουσιοδότηση στον Πρόεδρο να διορίζει τον νομικό σύμβουλο Ιωάννη Ανύσιο ή όποιο άλλο δικηγόρο αυτός υποδείξει την άσκηση του ενδεικνυομένου ενδίκου μέσου.

Ανακοίνωση της εκλεγμένης παράταξης της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ. «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ» για την ανικανότητα της Ομοσπονδίας των Πυροσβεστών.







«ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ»

(ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΤΗΝ Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.)

 

 

 

Συνάδελφε και συναδέλφισσα

 

Η παράταξή μας στην τελευταία ανακοίνωσή της υποσχέθηκε ότι θα καταγγέλλει οποιαδήποτε ενέργεια του «συνεργαζόμενου Προεδρείου»  θεωρεί ότι αντίκειται προς το συμφέρον σου.
 Ακόμη μίλησε για ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ  ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΛΑΝΟΥ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ του «ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ» της Ομοσπονδίας, ενώ σήμερα μετά τις τελευταίες εξελίξεις μιλάει επιπλέον για ΑΦΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ.

 

Και εξηγούμαστε:

 

1. ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ.