E-mail:protapirosvestes@gmail.com Οι Πυροσβέστες της Κεντρικής Μακεδονίας της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ στηρίζουν τον Ανεξάρτητο Συνδυασμό "Πρώτα Πυροσβέστες"

Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Δυναμική Ανακοίνωση της εκλεγμένης παράταξης της Π.ο.ε.υ.π.ς. "Όλοι Μαζί" για τα συνεχόμενα λάθη της ομοσπονδίας.




«ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ»

(ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΤΗΝ Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.)
 

Συνάδελφε και συναδέλφισσα

 

Στις 22 Ιουλίου 2014 όπως ίσως γνωρίζετε πραγματοποιήθηκε κοινή συνέντευξη τύπου των Προεδρείων των Ομοσπονδιών των Σωμάτων Ασφαλείας , και αφορούσε την τακτική και πολιτική της κυβέρνησης σχετικά με την εφαρμογή της απόφασης του ΣτΕ.

Την ίδια ώρα όμως που πραγματοποιούνταν  η συνέντευξη τύπου – ένα γεγονός  σημαντικό για το συνδικαλιστικό μας κίνημα, τον απλό ανώνυμο Πυροσβέστη αλλά και για την ίδια την Ομοσπονδία μας και το χαμένο κύρος της-,   ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας «δήλωνε» ηχηρό απών από την συνέντευξη. Προτίμησε να «στείλει» τον Γενικό Γραμματέα της Ομοσπονδίας.

Το προφητικό video του Κου Αναστασιάδη στο συνέδριο της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ. για τις προσφυγές των Ενστόλων .






Το χαρακτηριστικό κομμάτι απο το προφητικό video με την ομιλία του Προέδρου της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ. Κου Αναστασιάδη στο 15ο τακτικό συνέδριο της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ. στις 16 Μάιου του 2013.
Ο Πρόεδρος των Πυροσβεστών της Κεντρικής Μακεδονίας θέτει επακριβώς το θέμα των προσφυγών ΟΛΩΝ των Ενώσεων των Σωμάτων Ασφαλείας πλην την δικιά μας και το μόνο που δέχεται χαρακτηριστικά από τον Πρόεδρο της ομοσπονδίας Κο Ν. Αθάνατο και το Προεδρείο του Συνεδρίου είναι ειρωνεία, χλευασμό και γέλια για την υπόδειξη της αδράνειας τους.
Ένα video που πρέπει να δούνε όλοι οι Έλληνες Πυροσβέστες και να το κοινοποιήσουν ώστε να λάβουν γνώση για την συμπεριφορά του Προεδρείου της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ. στο πιο σημαντικό θέμα των ημερών μας.