E-mail:protapirosvestes@gmail.com Οι Πυροσβέστες της Κεντρικής Μακεδονίας της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ στηρίζουν τον Ανεξάρτητο Συνδυασμό ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ "Πρώτα Πυροσβέστες"

Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ.Τζιτζικώστα με τον Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κεντρικής Μακεδονίας κ. Αθανασόπουλο και τον Πρόεδρο της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ. κ. Αναστασιάδη.

 
 
Ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κεντρικής Μακεδονίας Αρχιπύραρχος Αθανασόπουλος Χρύσανθος και ο Πρόεδρος της Ένωσης Πυροσβεστών Κεντρικής Μακεδονίας Αναστασιάδης Γρηγόριος επισκέφθηκαν τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Τζιτζικώστα Απόστολο στο γραφείο του στην Περιφέρεια.
Αφού τον συνεχάρησαν για την επανεκλογή του, έθεσαν ενόψει της αντιπυρικής περιόδου 2014,τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιφέρεια Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κεντρικής Μακεδονίας.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε σε 2 κύρια ζητήματα:

α) Στην έλλειψη ελαστικών των Πυροσβεστικών οχημάτων, όπου είναι ακινητοποιημένα λόγω φθοράς και

β)Στην σοβαρή έλλειψη Πυροσβεστικού προσωπικού

Ο Περιφερειάρχης κ. Τζιτζικώστας προσφέρθηκε για άμεση βοήθεια στην τοποθέτηση ελαστικών στα Πυροσβεστικά οχήματα και δεσμεύτηκε να μεταφέρει το θέμα της έλλειψης προσωπικού στην Φυσική και Πολιτική ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος.





                                                                Γιάννης Ιωαννίδης
                            Υπ. Δημ. Σχέσεων & Τύπου Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κεντρικής Μακεδονίας