E-mail:protapirosvestes@gmail.com Οι Πυροσβέστες της Κεντρικής Μακεδονίας της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ στηρίζουν τον Ανεξάρτητο Συνδυασμό "Πρώτα Πυροσβέστες"

Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Έκκληση για χρηματική ενίσχυση Συναδέλφου.

                                                  


ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ

Ο Συνάδελφος μας Σταυρίδης Βασίλειος Πενταετής Πυροσβέστης που υπηρετεί στον 2ο Π.Σ. Θεσσαλονίκης ο οποίος είναι γονέας πολύτεκνης οικογένειας αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας με τον τετράχρονο γιο του που θα χρειαστεί σε πρώτη φάση δυο εγχειρήσεις οι οποίες θα κρίνουν την συνέχεια .

ΤΟ Φ.Ε.Κ. ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΕΝΣΤΟΛΩΝ


Δείτε το ΦΕΚ που προβλέπει την Εκλογική αποζημίωση στους υπαλλήλους του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη

Αριθμ. 19279 – ΦΕΚ Β 1237 – 15.05.2014

Καθορισμός της ειδικής εκλογικής αποζημίωσης στους υπαλλήλους του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, για την έκτακτη απασχόλησή τους κατά την προπαρασκευή και διενέργεια των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών της 18ης Μαΐου 2014 και των
επαναληπτικών της 25ης Μαΐου 2014 και των εκλογών για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου της 25ης Μαΐου 2014.

ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ
OΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ – EΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

 Έχοντας υπόψη:

Οι ομάδα "Πρώτα Πυροσβέστες" στην ομιλία του Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά στην Θεσσαλονίκη.

Στην ομιλία του Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά στην Θεσσαλονίκη παραβρέθηκαν μέλη της παράταξης 'Πρώτα Πυροσβέστες' και συνομίλησαν με Βουλευτές και υποψηφίους για θέματα του κλάδου των Πυροσβεστών.


                                   Με τον Βουλευτή Α' Θεσ/νικης Γιώργο Ορφανό.