E-mail:protapirosvestes@gmail.com Οι Πυροσβέστες της Κεντρικής Μακεδονίας της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ στηρίζουν τον Ανεξάρτητο Συνδυασμό "Πρώτα Πυροσβέστες"

Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Με μέλη της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ. το σεμινάριο "Εκπαίδευση Συνδικαλιστικών Στελεχών σε πρακτικά θέματα κοινωνικής διαβούλευσης"

Με την συμμετοχή του Προεδρείου της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ. και μέλη της παράταξης 'Πρώτα Πυροσβέστες' ολοκληρώθηκε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα που διοργανώθηκε στο Διαβαλκανικό Ινστιτούτο Δημόσιας Διοίκησης στην Θεσσαλονίκη "Εκπαίδευση Συνδικαλιστικών Στελεχών σε πρακτικά θέματα κοινωνικής Διαβούλευσης-2ο Επίπεδο" το οποίο εντάσσεται στο Ε.Π. "Διοικητική Μεταρρύθμιση 2007-2013"




Κεντρικοί ομιλητές-εκπαιδευτές που μας άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις και πραγματικά μας εξέπληξαν με την άρτια οργάνωση και ενημέρωση ήταν:

α)ο Κος Δημήτρης Στεφανίδης (Διευθυντής του Διαβαλκανικού Ινστιτούτου Δημόσιας Διοίκησης)

β)ο Κος Απόστολος Παπατόλιας (Γενικός Γραμματέας Ένωσης Περιφερειών)

γ)η Κα Έφη Στεφοπούλου (Υπουργείο διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης-Ινστιτούτο Έρευνας ΡυθμιστικώνΠολιτικών)

Επίσκεψη του Προέδρου και του Γ.Γραμματέα της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κεντρικής Μακεδονίας στην Σχολή Δοκίμων Πυροσβεστών.




Επίσκεψη στην Σχόλη Δοκίμων Πυροσβεστών στα Βίλλια Αττικής πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Ε.Υ.Π.Σ.Π. Κεντρικής Μακεδονίας και επικεφαλής της παράταξης "Πρώτα Πυροσβέστες" Γρηγόρης Αναστασιάδης και ο Γ. Γραμματέας της Ένωσης Χαράλαμπος Αμανατίδης.

Στην ομιλία τους προς τους Δόκιμους Πυροσβέστες ανάπτυξαν τα φλέγοντα ζητήματα του κλάδου των Πυροσβεστών σχετικά με την Αναδιοργάνωση-Αναβάθμιση του Πυροσβεστικού Σώματος καθώς