E-mail:protapirosvestes@gmail.com Οι Πυροσβέστες της Κεντρικής Μακεδονίας της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ στηρίζουν τον Ανεξάρτητο Συνδυασμό ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ "Πρώτα Πυροσβέστες"

Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ. στον Αστερόκοσμο της Θεσσαλονίκης.

 

Με μεγάλη συμμετοχή και ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για τα παιδία των συναδέλφων Πυροσβεστών στον Αστερόκοσμο στον χώρο της Διεθνής Έκθεσης Θεσσαλονίκης.



Η είσοδος των παιδιών ήταν ελεύθερη και τους υποδεχόταν τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης.


Το μέρος που επιλέχτηκε για την εκδήλωση ήταν ιδιαίτερα φιλόξενο και εορταστικό σκορπίζοντας ζωντάνια,σε όλα τα μικρά παιδιά.
Μάτια που έλαμπαν από χαρά....χαμογελαστά πρόσωπα...στολίδια και ευχές συνέθεσαν το σκηνικό της Χριστουγεννιάτικης γιορτής.


Εντός του χώρου υπήρχαν παγοδρόμια,δημιουργικά εργαστήρια,carousel,τραμπολίνο,συγκρουόμενα και πολλών ειδών παιδικά παιχνίδια.

Μικροί και μεγάλοι συμμετείχαν σε όλες τις δραστηριότητες και απόλαυσαν στιγμές διασκέδασης και παιχνιδιού.


 



Όλοι οι συνάδελφοι που παραβρέθηκαν στην γιορτινή εκδήλωση της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ. ευχαρίστησαν τα μέλη του Δ.Σ. για την  πρωτοβουλία τους, αντάλλαξαν τις θερμότερες ευχές τους για τις γιορτές και ανανέωσαν το εορταστικό ραντεβού για την επόμενη χρονιά με την ευχή να είναι πρωτίστως υγιείς και ευτυχισμένοι.