E-mail:protapirosvestes@gmail.com Οι Πυροσβέστες της Κεντρικής Μακεδονίας της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ στηρίζουν τον Ανεξάρτητο Συνδυασμό "Πρώτα Πυροσβέστες"

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Ευχαριστήριο των Πυροσβεστών για την συγκέντρωση των τροφίμων και των ρούχων του φιλανθρωπικού τουρνουά των Σωμάτων Ασφαλείας.

 
 
Όλοι εμείς οι Πυροσβέστες των Υπηρεσιών του Ν. Πιερίας ευχαριστούμε από καρδιάς για την στήριξη στην προσπάθεια μας όλους αυτούς τους συμπολίτες μας και μη που συνέβαλαν στο να συγκεντρωθεί αυτός ο σημαντικός αριθμός τροφίμων και ρούχων ώστε να δείξουμε έμπρακτα τη συμπαράστασή μας στους συνανθρώπους μας που χρειάζονται τη βοήθεια μας.
 
Σας ευχόμαστε ολόψυχα Καλές Γιορτές με υγεία και χαρά.
 

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου Σωμάτων Ασφαλείας του Ν. Πιερίας.

 
 
 
Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου που οργανώσανε οι υπάλληλοι των Σωμάτων Ασφαλείας του Ν. Πιερίας.
 
Πυροσβέστες-Αστυνομικοί-Λιμενικοί αλλά και απλοί πολίτες συγκεντρώσανε μια πρωτόγνωρη για τα τοπικά επίπεδα ποσότητα τροφίμων αλλά και ρούχων.
Οι άνθρωποι αυτοί δείχνουν ότι στις δύσκολες εποχές μας ανταποκρίνονται με αίσθημα φιλανθρωπίας και κοινωνικής  συμμετοχής  στο να βοηθήσουν και τους άπορους συμπολίτες μας. 
 
 
 
 
 
Τα τρόφιμα παραδόθηκαν στο “Κοινωνικό Παντοπωλείο της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας” και τα ρούχα στην "Τράπεζας Αγάπης της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους και Κατερίνης" που θα μεριμνήσουνε να διαμοιραστούνε στις άπορες οικογένειες του Ν. Πιερίας.