E-mail:protapirosvestes@gmail.com Οι Πυροσβέστες της Κεντρικής Μακεδονίας της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ στηρίζουν τον Ανεξάρτητο Συνδυασμό "Πρώτα Πυροσβέστες"

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Δελτίο Τύπου για την ικανοποίηση 24 αιτημάτων πρόσληψης συγγενών αστυνομικών και πυροσβεστών που έπεσαν εν ώρα καθήκοντος με απόφαση του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Μητσοτάκη ύστερα από πρόταση του Υπουργού ΔΤ & ΠΤΠ κ. Δένδια

 
 
Στη διευθέτηση ενός χρόνιου ζητήματος, που αφορά στο διορισμό ενός μέλους από κάθε οικογένεια στελεχών των Σωμάτων Ασφαλείας που έπεσαν κατά τη διάρκεια εκτέλεσης του καθήκοντος, προχώρησε με Υπουργική Απόφαση ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κυριάκος Μητσοτάκης.
 
Ειδικότερα, ο κ. Μητσοτάκης υπέγραψε Απόφαση Κατανομής Προσωπικού στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, ύστερα από πρόταση του αρμόδιου Υπουργού κ. Νίκου Δένδια.

Αναλυτικά το "χαράτσι" στα ΙΧ

 
Υπέρογκα χαράτσια θα κληθούν να πληρώσουν το τελευταίο δίμηνο του τρέχοντος έτους...
oι περισσότεροι κάτοχοι Ι.Χ. αυτοκινήτων με κινητήρες άνω των 1.928 κυβικών εκατοστών, καθώς η ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών αποφάσισε να τους υποχρεώσει να εξοφλήσουν μαζί τα τέλη κυκλοφορίας του 2014 και τον φόρο πολυτελούς διαβίωσης.

Ουσιαστικά, χιλιάδες κάτοικοι Ι.Χ. αυτοκινήτων με κινητήρες πάνω από 1.928 και έως 4.700 κυβικά εκατοστά θα υποχρεωθούν να καταβάλουν στο τελευταίο δίμηνο του τρέχοντος έτους συνολικά ποσά φόρων που θα  κυμαίνονται από 947 έως 5.140 ευρώ, καθώς θα φορολογηθούν εις διπλούν, με τέλη κυκλοφορίας και φόρο πολυτελούς διαβίωσης!