E-mail:protapirosvestes@gmail.com Οι Πυροσβέστες της Κεντρικής Μακεδονίας της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ στηρίζουν τον Ανεξάρτητο Συνδυασμό "Πρώτα Πυροσβέστες"

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

«Μάστιγα» οι απάτες με τις πληρωμές μέσω διαδικτύου – Οι 15 συμβουλές για να μην την πατήσετε .

«Μάστιγα» οι απάτες με τις πληρωμές μέσω διαδικτύου – Οι 15 συμβουλές για να μην την πατήσετε
Με γεωμετρική πρόοδο αυξάνεται ο αριθμός των πολιτών που επιλέγουν το διαδίκτυο για να κάνουν τις πληρωμές τους χωρίς ταλαιπωρία. Με γεωμετρική πρόοδο όμως αυξάνονται και οι απάτες από επιτήδειους που επιδιώκουν να υφαρπάξουν κωδικούς και χρήματα. Η Ελληνική Αστυνομία δημοσιεύει κατάλογο με 15 συμβουλές τις οποίες αν ακολουθήσετε θα μπορέσετε να κάνετε τις συναλλαγές σας με ασφάλεια.

Ο πλήρης κατάλογος με τις 15 συμβουλές έχει ως εξής:

Παγκόσμια πρωταθλήτρια η δικιά μας Αλεξάνδρα Τσιάβου





Η υποπυραγός Τσιάβου Αλεξάνδρα κερδίζει το χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα παράκτιας κωπηλασίας, που διεξήχθη, προ ημερών, στο Helsingborg της Σουηδίας.
Η 27χρονη αθλήτρια, «χάλκινη» Ολυμπιονίκης του Λονδίνου, έχει διακριθεί σε ευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα στο διπλό skiff ελαφρών βαρών γυναικών, από 2006 έως το 2011.

Εμείς σαν συνάδελφοι οφείλουμε να την ευχαριστήσουμε και να την ευχηθούμε να συνεχίσει να κρατάει ψηλά το λάβαρο της ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ !!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΥ ΟΡΕΙΒΑΤΗ-1η Ε.Μ.Α.Κ.





Τετραμελής ομάδα της 1ης Ε.Μ.Α.Κ. μεταβαίνει στη θέση «Στόμιο», στον ποταμό Νέδα, αναζητώντας έναν 32χρονο ορειβάτη που αγνοείται.
Τα ίχνη του «χάνονται», σε υπόγειο πέρασμα στην κοίτη του ποταμού, όταν αποκόβεται από την ομάδα με την οποία πεζοπορεί στην περιοχή.
Μετά από επισταμένες έρευνες, ο νεαρός άνδρας εντοπίζεται νεκρός και ανασύρεται.



...ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ !!!!




Καλημέρα....Καλό μήνα....Καλό φθινόπωρο........
Μετά απο μια μικρή περίοδο απουσίας και ημιπληροφόρησης λόγω Καλοκαιριού και ότι συνεπάγεται μαζί με αυτό,είμαστε πάλι εδώ για να σας ενημερώνουμε σχετικά με τα Πυροσβεστικά δρώμενα και όχι μόνο!!!



                                                                                                                  Η ΟΜΑΔΑ
                              
                                                                                                     " ΠΡΩΤΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ"