E-mail:protapirosvestes@gmail.com Οι Πυροσβέστες της Κεντρικής Μακεδονίας της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ στηρίζουν τον Ανεξάρτητο Συνδυασμό "Πρώτα Πυροσβέστες"

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Βίντεο – ΣΟΚ: Η στιγμή του εκτροχιασμού του τρένου στην Ισπανία



                              Βίντεο – ΣΟΚ: Η στιγμή του εκτροχιασμού του τρένου στην Ισπανία



Στους 77 ανέρχονται μέχρι στιγμής οι νεκροί από τον εκτροχιασμό του τρένου στις παρυφές της πόλης Σαντιάγο ντε Κομποστέλα στη Γαλικία της βόρειας Ισπανίας.

Ιδού η νέα δήλωση περιουσιακής κατάστασης που θα μας ζητήσει να συμπληρώσουμε ο έφορος




Κάθε Έλληνας φορολογούμενος, μπορεί από εδώ και στο εξής να κληθεί να συμπληρώσει ένα αναλυτικό έντυπο στο οποίο θα αναγράψει όλα του τα περιουσιακά στοιχεία, εισοδήματα, ακίνητα και μετρητά. Όποιος κληθεί να συμπληρώσει το έντυπο που ακολουθεί και δεν το πράξει, κινδυνεύει με πρόστιμο το οποίο μπορεί να φτάσει ακόμη και στις 50.000 ευρώ. Δείτε το έντυπο και τη σχετική εγκύκλιο του υπουργείου Οικονομικών.

Συμπληρωματικά εκκαθαριστικά της μισθοδοσίας μας για τις φορολογικές μας δηλώσεις




Συνάδελφοι....

Μετά την υποβολή πολλών ερωτημάτων σχετικά με την έκδοση συμπληρωματικών εκκαθαριστικών σημειωμάτων για τις αναδρομικές μειώσεις του εισοδήματός μας το 2012 (Αύγουστο-Δεκέμβριο) και μετά από οδηγία της Αρμόδιας Διεύθυνσης του Οικονομικού Υπουργείου προς το Α.Π.Σ. θα εκδοθούν συμπληρωματικές βεβαιώσεις που να συμπεριλαμβάνουν το συνολικό ποσό που μας παρακρατήθηκε για τις αναδρομικές κρατήσεις από τον Αύγουστο έως και τον Δεκέμβριο του 2012, σύμφωνα με τις επιταγές του 3ου ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ.
 
Τα πιο πάνω συμπληρωματικά εκκαθαριστικά, όπως ενημέρωσε το Α.Π.Σ. θα έχουν εκδοθεί μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας.