E-mail:protapirosvestes@gmail.com Οι Πυροσβέστες της Κεντρικής Μακεδονίας της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ στηρίζουν τον Ανεξάρτητο Συνδυασμό "Πρώτα Πυροσβέστες"

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Όλα για τις καταθέσεις: πότε θα κατάσχονται, πώς θα δηλώνονται, πώς θα τοκίζονται

Όλα για τις καταθέσεις: πότε θα κατάσχονται, πώς θα δηλώνονται, πώς θα τοκίζονται
Μέσα σε λίγες ημέρες άλλαξαν τα πάντα. Η κυβέρνηση περνάει νόμο που επιτρέπει την αυτόματη κατάσχεση των καταθέσεων από όσους χρωστούν στο δημόσιο. Τα επιτόκια άρχισαν να αποκλιμακώνονται με μεγάλη ταχύτητα ενώ το υπουργείο Οικονομικών ζητά να δηλωθούν οι τόκοι στη φορολογική δήλωση χωρίς ακόμη να έχει ξεκαθαρίσει τα τι και τα πώς. Πώς λοιπόν θα επιβιώσουμε σε αυτό το τοπίο που διαμορφώνεται;

ΠΡΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΠΟΕΥΠΣ ΣΤΙΣ 14/6/2013- ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ "ΠΡΩΤΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ"

 
 
 


Θεσσαλονίκη   13/6/2013

 

'ΠΡΩΤΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ'

 

 

ΠΡΟΣ:ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΠΟΕΥΠΣ

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ-ΜΕΛΗ ΠΟΕΥΠΣ

 

ΘΕΜΑ:<<ΠΡΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΠΟΕΥΠΣ ΣΤΙΣ 14/6/2013>>

Ενόψει του επικείμενου τακτικού Δ.Σ. της ΠΟΕΥΠΣ, σας παραθέτω τα παρακάτω θέματα προς συζήτηση στην ημερήσια διάταξη της τακτικής συνεδρίασης:

1) Εάν το τακτικό Δ.Σ. είναι το εξ' αναβολής του Μαΐου ή του Ιουνίου; Εάν είναι του Ιουνίου γιατί δεν έγινε Δ.Σ. το Μαϊο;

2) Οικονομικοί απολογισμοί εξόδων βάσει καταστατικού, άρθρο 25 παρ. γ, για τους μήνες Απρίλιο-Μάιο καθώς και για το πρώτο τρίμηνο του 2013 που εκκρεμούν λόγω προβλήματος υγείας του ταμία.

3) Ενέργειες που πρέπει να γίνουν για να παρακρατούνται οι συνδρομές από τα Α' θμια (έχει γίνει η επαφή με τον κ. Επιτελάρχη κ. Σπανέα να σας ενημερώσω).

4) Να μου δοθούν τα πρακτικά από τα τελευταία 3 Δ.Σ. της ΠΟΕΥΠΣ. Επίσης ο λόγος για τον οποίο δεν είναι αριθμομετρημένα τα φύλλα και σφραγισμένα από Πρωτοδικείο.

5) Συνδικαλιστική δράση εν όψει Αντιπυρικής-Παρών σε μεγάλα συμβάντα.

6) Κοινή Συνδιάσκεψη των Δ.Σ. Ομοσπονδιών Σωμάτων Ασφαλείας, με κοινή δράση σε θέματα όπως (Αναδιοργάνωση-Μισθολόγιο-Βαθμολόγιο-Κινητικότητα στα Σώματα Ασφαλείας).

7) Τι γίνεται με τις βεβαιώσεις αποδοχών του έτους 2012 και σχετικά με τα υψηλά ποσά κατά 2000-3000 ευρώ σε κάθε συνάδελφο.

8) Ποιός ορίσθηκε μετά την αποπομπή του κ. Ανθόπουλου από την εξελεγκτική επιτροπή νέο μέλος εξελεγκτικής επιτροπής. Γραπτή γνωμάτευση από τον δικηγόρο για τη νομιμότητα της ψηφοφορίας στο συνέδριο της Αλεξανδρούπολης.

                                                                                                              
                                                                                                                        

Tο μέλος του Δ.Σ. της ΠΟΕΥΠΣ
                                                                                                    'ΠΡΩΤΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ'   


                                                                                                                              ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ  ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ