E-mail:protapirosvestes@gmail.com Οι Πυροσβέστες της Κεντρικής Μακεδονίας της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ στηρίζουν τον Ανεξάρτητο Συνδυασμό ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ "Πρώτα Πυροσβέστες"

Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Τραγωδία στη Μόσχα: Κάηκαν ζωντανοί 36 άνθρωποι σε ψυχιατρείο



Τουλάχιστον 36 άνθρωποι κάηκαν ζωντανοί, έπειτα από πυρκαγιά που ξέσπασε σε ψυχιατρικό νοσοκομείο στα περίχωρα της Μόσχας, σύμφωνα με τις τοπικές Αρχές.

Καθορισμός της 1ης Μαΐου 2013 ως ημέρας υποχρεωτικής αργίας



Το ΑΠΣ ανακοίνωσε ότι η Εορτή  της 1ης Μαΐου δεν θα μεταφερθεί και θα εορταστεί την Μεγάλη Τετάρτη 1η Μαΐου 2013, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 1157/81 (Α’126) άρθρο 1,παρ 11.α..

Η μεταφορά της εν λόγω αργίας, την 7η Μαΐου του 2013 και ημέρα Τρίτη  αφορά αποκλειστικά και μόνο τον ιδιωτικό Τομέα και κατά συνέπεια δεν τυγχάνει εφαρμογή στο Πυροσβεστικό Σώμα.

Τα νέα όρια ηλικίας αστυνομικών- στρατιωτικών- Πίνακες, επικουρικά, υπολογισμός σύνταξης και εφάπαξ ..

Τα νέα όρια ηλικίας αστυνομικών- στρατιωτικών- Πίνακες, επικουρικά, υπολογισμός σύνταξης και εφάπαξ
Όσοι θεμελίωσαν έως την 31-12-2010 συνταξιοδοτικά δικαιώματα (24 ½ έτη συντάξιμης υπηρεσίας) δεν επηρεάζονται από τις αλλαγές που επιφέρει ο νέος ασφαλιστικός νόμος 3865/2010, τόσο στις προϋποθέσεις συνταξιοδότησης όσο και ως προς τον τρόπο υπολογισμού της σύνταξής τους και μπορούν να υποβάλλουν αίτηση συνταξιοδότησης όποτε επιθυμούν και άμεσα να έχουν την έναρξη καταβολής της σύνταξής τους.

   Επίσης, τα