E-mail:protapirosvestes@gmail.com Οι Πυροσβέστες της Κεντρικής Μακεδονίας της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ στηρίζουν τον Ανεξάρτητο Συνδυασμό ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ "Πρώτα Πυροσβέστες"

Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Αλλάζει η ώρα τα ξημερώματα της Κυριακής!

 
Από την Κυριακή 31 Μαρτίου 2013 τίθεται σε εφαρμογή η θερινή ώρα.

Μην ξεχάσετε λοιπόν να συντονίσετε τα ρολόγια σας!
Έτσι, τα ξημερώματα της Κυριακής στις 03:00 οι δείκτες των ρολογιών πρέπει να μετακινηθούν μία ώρα μπροστά, δηλαδή να δείξουν 04:00.
Το μέτρο της θερινής ώρας λήγει στις 27 Οκτωβρίου 2013.


ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΗΣΥΧΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ....

Κίνα: 28 νεκροί απο έκρηξη μεθανίου σε ανθρακωρυχείο

 
 

Η έκρηξη σημειώθηκε σε ανθρακωρυχείo στη βορειοανατολική Κίνα, όπως μετέδωσε το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων Νέα Κίνα, επικαλούμενο τις τοπικές αρχές.

Με γερασμένα canadair θα αντιμετωπίσουμε τις φωτιές

 
 

Τεράστια είναι τα προβλήματα στη στελέχωση και την υλικοτεχνική υποδομή για την αντιμετώπιση των ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ του ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ, παραδέχθηκε ο υπουργός Νίκος Δένδιας.

Κόβεται το επίδομα γάμου από τη Δευτέρα

 

Πρακτικά, με το τέλος του χρόνου μετενέργειας (από 6 μειώθηκε σε 3 μήνες) παύουν να ισχύουν και όλοι οι όροι των συμβάσεων, εφόσον δεν έχουν προβλεφθεί για τις ατομικές συμβάσεις.

Τα 10 «SOS» της φορολογικής δήλωσης του 2013

Τα 10 «SOS» της φορολογικής δήλωσης του 2013


Αν αποφύγουμε τις παγίδες που κρύβει η φετινή φορολογική δήλωση, έχουμε πολλές πιθανότητες να πληρώσουμε λιγότερα σε σχέση με πέρυσι. Αρκεί να εμφανίσουμε δαπάνες και αποδείξεις, φόρους και εισφορές που έχουν παρακρατηθεί και φυσικά, να αποφύγουμε τα τεκμήρια. Δείτε ένα προς ένα τα 10 «SOS» της φετινής φορολογικής δήλωσης

Βρείτε φθηνή ασφάλεια ΙΧ και γλιτώστε τα πρόστιμα

Βρείτε φθηνή ασφάλεια ΙΧ και γλιτώστε τα πρόστιμα


Ο χρόνος μετράει αντίστροφα. Από τις 14 Απριλίου, βάσει του νέου νόμου, θα αρχίσουν να επιβάλλονται τα πρόστιμα των 500 ευρώ σε όσους εντοπίζονται να οδηγούν ανασφάλιστο αυτοκίνητο ενώ οι οδηγοί απειλούνται και με αφαίρεση διπλώματος. Αν δεν έχετε αποφασίσει να καταθέσετε τις πινακίδες, θα πρέπει να ασφαλίσετε άμεσα το ΙΧ σας. Δείτε τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να επιλέξετε φθηνά και σωστά.

Το Μάιο το νέο έντυπο της Δήλωσης Φορολογίας Εισοδήματος

Το Μάιο το νέο έντυπο της Δήλωσης Φορολογίας Εισοδήματος


Στις 6 Μάιου αναμένεται να ανοίξει η εφαρμογή της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων για την υποβολή της Δήλωσης Φορολογίας Εισοδήματος Ο.Ε., Ε.Ε., Αστικών, Αφανών ή Συμμετοχικών Εταιριών, Κοινωνιών Αστικού Δικαίου και Κοινοπραξιών (Έντυπο Ε5 Οικον. Έτος 2013).